Ga naar de inhoud

Wat ik doe

Hartmut Lebold - What I do

Persoonlijke reading

Tijdens een sessie, zal ik verbinding maken met de zeer speciale frequentie van de spirituele wereld. Ik krijg berichten, informatie, visioenen, toekomstindicaties. De berichten zullen allemaal het doel hebben om je te helpen je weg te vinden in het leven, om extra licht, een boost en motivatie te brengen. Ik kan je talenten herkennen en je ontvangt waardevol advies. Je leert ook de zin van het leven kennen, en alleen al om in verbinding te zijn met mij en de spirituele energie zal een onmiddellijk helend effect hebben!

Ik kan een verbinding maken met je dierbaren in de hemel. Ze zullen blij zijn om je te begroeten, boodschappen te geven, te troosten en te ondersteunen. Ze missen ons en ik ben de brug voor communicatie tussen de twee werelden.

Alles wat je wilt weten, wordt tijdens de reading beantwoord. Terwijl de sessie plaatsvindt, zullen alle aspecten van het spirituele vlak samensmelten, wat de reading tot één geheel maakt.

Je hoeft niets voor te bereiden of te doen, jouw aanwezigheid in persoon of via videochat is voldoende, zelfs een foto van jou zou voldoende zijn om de verbinding tot stand te brengen.

Ik kan je helpen het beste in jezelf te vinden, je ware zelf, je ziel te laten stralen zoals die is: Puur en helder! 

Persoonlijke training

Nu kun je zelf leren en in contact komen met de spirituele wereld. Je leert werken met de spirituele energie, en mijn speciale meditaties zullen een nieuwe wereld voor je openen, een wereld vol liefde en kennis. Ik zal je leren hoe je contact gaat maken met de spirituele wereld en deze kunt voelen, en hoe je op de frequentie van je dierbaren in de hemel kan komen. Je leert communiceren met de spirituele wereld. Deze coaching brengt je naar een hoger bewustzijnsniveau en heeft een grote positieve invloed op je dagelijkse leven.

Er zijn verschillende ontwikkelingsniveaus mogelijk. Voor meer informatie zie Prijslijst/boeken en Agenda.

Workshops

Voor Workshops enz., zie Agenda.