EDELSTENEN

De stenen, uitgespreid op een doek, zullen het pad onthullen dat je bewandelt. Ze laten zien in welke richting je gaat. 

Ze laten evenementen, mensen en obstakels zien. Dit omvat verleden, heden en toekomst. Er is een pad dat je ziel hier op aarde heeft gekozen. Dat betekent, als je hier iets belangrijks moet leren, dat je erdoor aangetrokken zult worden. 

Het is wel belangrijk om te weten dat de toekomst niet voor 100% voorbestemd is. Jij bent degene die jouw toekomst bepaalt.

 

MEDIUMSCHAP

Ik zal contact opnemen met het hiernamaals en je dierbare overledenen, vrienden of gidsen zullen naar voren komen. Zij zullen je steun, troost en inzicht geven in het leven hier op aarde. Je kunt alles wat je wilt aan hun vragen.

TAROT

De Tarotkaarten geven inzicht in directe vragen. De Tarot is er om direct een antwoord te ontvangen en wat de oplossing kan zijn. De Tarot is goed als je twijfels hebt in een situatie. De kaarten zullen heel duidelijk laten zien wat er gebeurt als je een bepaalde keuze maakt. Onthoud dat de oplossing een advies is. Jij bent uiteindelijk degene die de keuze maakt.

ervaring

Mediumschap: 2 jarige opleiding bij Marion Berndsen (Maylight Institute, Woerden)

Healing: 1 jarige opleiding bij Marion Berndsen (Maylight Institute, Woerden).

Intensieve cursussen en workshops bij Nimis (Bussum), Martin Zoller (Switzerland), Paul Meek (München, Germany), Tulay (Cyprus)

I werk als succesvol medium sinds 2014.