EDELSTENEN

De stenen, uitgespreid op een doek, zullen het pad onthullen dat je bewandelt. Ze laten zien in welke richting je gaat. 

Ze laten evenementen, mensen en obstakels zien. Dit omvat verleden, heden en toekomst. Er is een pad dat je ziel hier op aarde heeft gekozen. Dat betekent, als je hier iets belangrijks moet leren, dat je erdoor aangetrokken zult worden. 

Het is wel belangrijk om te weten dat de toekomst niet voor 100% voorbestemd is. Jij bent degene die jouw toekomst bepaalt.

MEDIUMSCHAP

Ik zal contact opnemen met het hiernamaals en je dierbare overledenen, vrienden of gidsen zullen naar voren komen. Zij zullen je steun, troost en inzicht geven in het leven hier op aarde. Je kunt alles wat je wilt aan hun vragen.

TAROT

De Tarotkaarten geven inzicht in directe vragen. De Tarot is er om direct een antwoord te ontvangen en wat de oplossing kan zijn. De Tarot is goed als je twijfels hebt in een situatie. De kaarten zullen heel duidelijk laten zien wat er gebeurt als je een bepaalde keuze maakt. Onthoud dat de oplossing een advies is. Jij bent uiteindelijk degene die de keuze maakt.

Persoonlijke begeleiding

Met mijn bijzondere meditatie in combinatie met mijn heel speciale energie leer je verbinding maken met de geestenwereld.

Je leert hoe je geesten en je dierbaren in de hemel kunt voelen en zien. Je zult de onvoorwaardelijke liefde voelen waar je altijd op zoek naar was.

Deze coaching zal je naar het volgende bewustzijnsniveau brengen en je dagelijkse leven krijgt eindelijk zin.

Je leert waarom je hier op aarde bent en welk pad voor jou bedoeld is.

ervaring

Diploma Mediumschap: afgestudeerd 2 jarige opleiding bij Marion Berndsen (Maylight Institute, Woerden)

Avalon Ela Healing: 1 jarige opleiding met certificaat bij Marion Berndsen (Maylight Institute, Woerden).

Intensieve cursussen en workshops bij Nimis (Bussum), Martin Zoller (Switzerland), Paul Meek (München, Germany), Tulay (Cyprus)

I werk als succesvol medium sinds 2014.